Er din energi lav, bliver du hurtigt træt, irriteret og er du udkørt?


Så har du måske brug for at detoxe din krop og dit sind med Yin Yoga og Mindfulness.

 

Dette 8 ugers mindfulness forløb er til dig, der ønsker at få sat tempoet ned og at finde mere ro og nærvær i dit liv .

I løbet af de 8 uger får du - gennem øvelser - mulighed for at komme helt ned i kroppen ved at træne din kropsbevidsthed og opmærksomhed og herigennem vælge hvilke tanker der skal have lov til at fylde i dit sind.


Jeg tager udgangspunkt i Jon Kabat-Zins MBSR metode (mindfulness-baseret stressreduktion – er et øvelses- og træningsprogram der hjælper til at lytte, forstå og blive bevidst på de signaler i hverdagen, der kan udløse stress).

Hver gang indeholder blide Yin Yoga øvelser, der skaber ro og plads i krop og forbereder kroppen og sindet til længere siddende meditationer. Meditationen og Yin Yogaen kombineret virker helt utrolig godt til forebyggelsen af bla. stress, angst og depression.


En forudsætning for deltagelse er, at du er indstillet på dagligt at lave forskellige mindfulde øvelser af en varighed på 20-40 minutter. Det vil give dig det bedste resultat efter de 8 uger og vil hjælpe dig til at opbygge en daglig praksis til at forebygge med efter forløbet. Det er derfor vigtigt, at du er motiveret til at gennemføre forløbet, og at du sætter tid af til de daglige øvelser.


Undervisningen foregår på Østerbro i det nyåbnede Baggårds RO på Dag Hammarskjölds Allé 42 a, i en gruppe på max 12 deltagere, der mødes en gang ugentligt i 2½ time over 8 uger, plus én hel fordybelsesdag på 4,5 time, hvor du vil komme i dybden med Yin Yoga, Meditation samt mindfulde aktiviter.


Hele forløbet koster 3.500 kr, er du udfordret økonomisk, så prøv alligevel at kontakte mig.


Prisen inkluderer kursusmateriale og guidede meditationer på lydfil.


MBSR:

Nye hold oprettes løbende, klik her for flere detaljer omkring opstart, tid og sted.