Yoga

Peoples Spirits


The first rule of kindness is to be kind to yourself


Kontor Yoga

Ønsker arbejdspladsen at forebygge mussearme, spændinger, stress og nedslidning på arbejdet?

Så tilbyder jeg et 40 minutters yogaprogram, der kan lindre og løse op i nakken, skulderne, ryggen, lænden, hænderne, armene og hovedet. Programmet består at yogaøvelser, der skaber bedre blodgennemstrømning i de udsatte områder og på den måde forbygges skader.   

Kontor yoga foregår hos jer enten i jeres kontorlandskab, konference lokale eller i kantinen. Det varer 40 minutter og alle kan deltage uanset fysisk form - også uden kendskab til yoga. Yogaen foregår siddende og stående og kan lægges så det passer bedst ind i jeres arbejdsdag.

For at få mest muligt ud af yogaen og forebygge bedst, anbefales det en gang om ugen, alternativt hver 14. dag.


Yin Yoga

Giver ro og nærvær og får dig helt ned i kroppen.Yin er siddende og liggende stillinger, som du er  i ca. 3-5 minutter. Jeg  bruger en mindful tilgang, og du vil tydeligt kunne mærke stillingernes effekt på bade krop og sind.

Yin Yoga beroliger nervesystemet og reducerer stress og skaber ro og velvære i kroppen. Yin Yoga tager udgangspunk i Traditionel Kinesisk Medicin og arbejder med smidighed i bindevævet (fascia).


Blid Mindful Hatha

Tager udgangspunkt i de klassiske hatha yogastillinger men med en mindful tilgang med fokus på åndedrættet og på hvilken effekt de enkelte stillinger har på kroppen og sindet. Giver dig et pusterum i hverdagen og får dig til at slippe spændinger og stress.Copyright © All Rights Reserved