Tidligere deltageres udtalelser"Jeg har været på retreate med Mette fire gange. Første gang var jeg helt grøn indenfor yoga. Mette åbnede mine øje for yin yoga via hendes faglige dygtige undervisning samt hendes kærlige, empatiske og humoriske væsen. Jeg følte mig meget velkommen, og hun forstod at guide mig ind i stillingerne, selvom jeg var stiv som et bræt. Og dette i et roligt og tillidsfuldt rum, hvor jeg kunne slappe helt af.

Kombinationen af yin yoga, Innerbody flow, meditation, aromaterapi samt et spirituelt islæt har jegikke oplevet andre steder. Mette er velforberedt, og ugens undervisningen er sat ind i en overordnet ramme, som giver mening. Altså - landing efter rejsen, grounding, åbning etc. Jeg nyder at deltage i hendes undervisning med en sikkerhed om at være i gode hænder. I løbet af et retreat bliver jeg mere og mere afslappet og får en følelse af at komme helt ned i gear!

Samtidig er Mette fantastisk medskaber af et godt fællesskab i gruppen.

Siden da jeg har dyrket yoga på ugentlig basis, og det giver mig et stort velvære; både fysisk og mentalt."


”Jeg glemte at tage antidepressiv medicin. Havde ikke brug for den”


”Dejligt samvær, stjernestunder. Fantastisk ro. Forkælelse – og så meget lyst til at dyrke endnu mere Yin yoga.”


”Jeg er top glad for hele turen. Mette du er så god til at se de individuelle behov. Man føler sig set og hørt.”


”Mette er en kæmpe inspiration. Derudover blev vi forkælet med forskellige cremeprøver, tips, citater, hjemmelavede øjenpuder mv. Tak Mette”


”…overvejer stærkt at melde mig til Yin yoga i Hillerød, da det virkede godt for min krop efter sygdom. God information omkring Yin yoga. Kan mærke i kroppen at den har fået det bedre.”


”Yin yogaen var rigtig god for mig. Jeg kan mærke en tydelig forandring i mit underliv, hvor jeg er blevet stråle behandlet.”


”Mette er en super engageret yogalærer.”


”Yin yogaen er fantastisk. Min ryg og lænd er blevet blød og jeg har fået ro på stressen.”


”Jeg har fået ro på krop og hoved og føler mig fyldt op.”


”Tusind tak. Mine forventninger er mere end opfyldt. Jeg har følt mig i gode hænder med Mette, både i yoga og hvis der opstod andre spørgsmål.”


”Det har været fantastisk og godt sammenspil i gruppen!”


”Hotellet er så godt. Beliggenheden ud til stranden perfekt. Så utroligt venligt personale.”


”Det har været rart at lære mere og hjulpet mig til at finde et mere mindfull element i yoga.”


”Jeg føler større ro i mit sind og krop. Jeg har fået nogle andre redskaber til at arbejde med mine følelser. Jeg har fået en kickstart med mit rygestop.”


unsplash